Kirke- og kulturmedarbejder i Folkekirken, Cecilie Møller Hellemann fra Enghøj Kirke, følte, der skulle ske noget nyt efter 11 år i sin stilling.
På trods af stor spændvidde i sine arbejdsopgaver, så manglede hun at blive udfordret, og derfor blev løsningen kompetenceudvikling.

Der skulle ske noget
”Jeg havde nok taget tilløb i et års tid”, siger Cecilie og fortsætter: ”Der skulle snart ske noget. Enten skulle jeg skifte arbejde, eller også skulle jeg videreuddannes – og jeg havde ikke lyst til at skifte arbejde. Jeg er ikke færdig her endnu. Vi finder hele tiden på nye ting og udvikler forskellige tiltag. Så uddannelsen gav mig ny energi”, fortæller hun.
Cecilie er begyndt på 2. semester af sin diplomuddannelse i rytmisk musik og bevægelse på Det Jyske Musikkonservatorium. Begge semestre har hun fået støtte til fra Den Statslige Kompetencefond.
”Når man er ansat af menighedsrådet, er det selvfølgelig også begrænset, hvor mange midler der er sat af til kursus.”, siger Cecilie. Heldigvis kom hun i tanke om muligheden for at søge Den Statslige Kompetencefond.

Man kan lave kirke på mange måder
”Jeg brænder for det musikalske og har også en musikuddannelse, som jeg ikke har beskæftiget mig så meget med i 15 år, så jeg trængte til en opdatering, siger Cecilie.
”Man kan lave kirke på mange måder. Grundtvig og Brorson er gode, men det er der også mange nye salmer og andre musikgenrer, der er”, påpeger hun. Cecilie drømmer om at starte et børnekor op og udvikle kirkens musicalkoncept med sine nye kompetencer. Derudover har hun også fået mange gode ideer til, hvordan hendes egen undervisning kan udvikles fremadrettet.
”På det personlige plan, har det også givet mig mod og rygrad til at kaste mig ud i flere musikalske arrangementer. Med optagelsesprøven på uddannelsen blev jeg bekræftet i, at jeg kan det her, selvom jeg ikke har brugt min musikalske baggrund i mange år. Det var virkelig fedt”, siger Cecilie. Til undervisningen hver fredag, bliver hun stadig udfordret: ”Jeg er ude af min comfort zone hver fredag, men det er på en god måde” siger hun og griner.

Som at vinde i lotto
”Jeg føler mig enormt privilegeret over at bo i et land, hvor det er muligt, at man, bare qua sin ansættelse, kan søge om penge til uddannelse”, siger Cecilie, som også ser det som et godt argument over for menighedsrådet til at bevillige hende tid til sine uddannelsesmoduler. ”Betingelsen, for at jeg kunne få lov at tage modulerne, var, at jeg fik støtte af Den Statslige Kompetencefond.” fortæller Cecilie, som føler sig meget heldig over den håndsrækning, hun føler, det er: ”Med de betingelser er det jo som at vinde i lotto”, siger hun.
Selvom det var nervepirrende at gå til optagelsesprøve, er Cecilie glad for, hun gjorde det, og fortæller endda: ”Men selv hvis det ikke var lykkedes at komme ind, så gjorde jeg det i hvert fald.”
Til andre som overvejer at videreuddanne sig, er rådet derfor klart: ”Hellere søge en gang for meget end en gang for lidt. Man skal bare kaste sig ud i det, for det bringer kun noget godt med sig.”

Daglig leder i både Taksigelseskirke og Lundehuskirke, Mette Lyshøj Ulrikkeholm, besluttede sig i 2015 for, at det var tid til at finde ny inspiration i sit arbejdsliv. Derfor påbegyndte hun en diplomuddannelsen i ledelse i februar 2016.

”Jeg blev tilbudt den stilling, jeg videreuddannede mig til”
”Jeg startede faktisk på uddannelsen, inden jeg vidste, hvordan den skulle bruges”, fortæller Mette ”men jeg vidste, at jeg syntes, ledelsesvinklen i folkekirken kunne være rigtig givende for flere parter og jeg havde brug for ny inspiration i mit job”.
Derfor startede Mette på diplomuddannelse i ledelse og efter de første to moduler, blev Mettes arbejdsplads opmærksomme på hendes videreuddannelse: ”Kirken syntes, det lød så spændende og tilbød mig at blive daglig leder der. Derfor tog jeg de sidste moduler med hjælp fra min arbejdsplads og Den Statslige Kompetencefond. På den måde blev jeg tilbudt den stilling, jeg videreuddannede mig til”.

Med et eksamensbevis i hånden
Mette fortæller, at Den danske folkekirke kan være udfordrende at navigere i, som medarbejder, på grund af de mange flydende roller og strukturer. Efter en sammenlægning af de to kirker i ét pastorat og med flere års indsigt i den ældgamle organisation, Den danske folkekirke, var et mix af CPH Business og folkekirken slet ikke dumt, siger Mette: ”Jeg kender folkekirken så godt. Jeg har arbejdet i den siden 2008, derfor er det rigtig spændende for mig at forsøge at bedrive noget i denne organisation og gøre den nemmere at navigere i som medarbejder samt skabe et bedre arbejdsmiljø for alle.” Og med et afgangsprojekt om, hvordan hun som daglig leder kan få de to kirker til at udvikle samarbejdet endnu mere, har også Mettes vejleder på CPH Business fået ny viden med, fortæller Mette: ”Når jeg diskuterer med min vejleder, som kommer med ideer, der ikke helt passer ind, kan jeg fortælle, hvordan folkekirken fungerer og sammen finder vi en anden løsning. Derfor lærer vi faktisk begge noget nyt om de mange forskellige måder at bedrive ledelse på.”
Mettes diplomuddannelse er praktisk orienteret, og derfor fungerer uddannelsen nærmest som en sparringspartner for hende som daglig leder, hun siger: ”At sætte teori på praksis, har lært mig den videnskabelige tilgang til, hvordan man er en god leder. Jeg har igennem tiden prøvet at bedrive ledelse, og nu har jeg også snart et eksamensbevis på at jeg er professionel leder.”

”Det giver mening”
”Alt det jeg har lært, har virkelig kunne bruges” siger Mette, og allerede fra starten kunne hun få brugbar viden ud af modulerne: ”Selv et enkelt modul er til gavn, så det er bare om at komme i gang med at søge Den Statslige Kompetencefond. Det er så nemt. Det giver mening, og jeg er ked af, at jeg ikke gjorde det fra første modul”.
Med et kig tilbage på sin rejse, føler Mette sig taknemmelig over sine muligheder og siger: ”Vi er privilegerede, at vi kan få den støtte. Jeg kan nogle flere ting nu og arbejder mere professionelt, så jeg har virkelig lært noget af det og håber, at vi alle får gavn af det. Vi har i hvert fald formået at forny os sammen, ved at lave en ’daglig leder’-funktion og at kirken støttede op om uddannelse viser også at de vil en udvikling.”
Derudover glæder hun sig til at iværksætte nye tiltag sammen i kirkerne: ”Jeg glæder mig til at afprøve og føre konklusionerne fra uddannelsen ud i organisationen.”